čtvrtek 21. července 2022

Itálie 2022

 Itálie 2022


26.6. - 3.7.2022 jsem strávila na nádherné rodinné dovolené v Itálii. Po Covidové pauze už jsem se nemohla dočkat až odjedeme. Jezdíváme každý rok (od r. 2014) hned po vysvědčení a vždycky je to příjemný relax.


                     

Každá dovolená v Itálii = jiný camp. Až na jeden případ, kdy jsme jeli dvakrát do jednoho campu, vždy objevujeme nějaký nový. Letos to byl camp - Argentario International Camping Village. Pokaždé bydlíme v apartmánech, které po většinou vypadají v každém campu úplně stejně. 

Tím, že jezdíme každý rok, není toho už tolik k focení, protože sice jezdíme pokaždé do jiného campu ale vždy do Toskánské reviéry, takže camp jiný, okolí stejné. 


Tuto dovolenou jsme si udělali výlet do di Monte Argentario - La Marinella. Byl to krásný výlet, ale žít bych tam nemohla. Jelikož se úplně nekamarádím s rybami a oni tam mají rybí trhy, tak si myslím, že bychom kamarádi nebyly. Ale jinak je to krásný městečko s přístavem, které rozhodně stojí za to navštívit.

               

A poslední fotky, se kterými se chci s Vámi podělit jsou z pláže. Jsem ranní ptáče, ale stejně ten východ slunce nikdy nestihnu. Takže se s Vámi podělím alespoň o západ slunce.  

               






Děkuji za přečtení příspěvku, dejte mi vědět do komentáře, kam jezdíte na dovolené vy :) 



1 komentář:

Za každý milí komentář, poznámku či dotaz budu ráda :-)